Την Κυριακή αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοανατολικά της χώρας με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 23-24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 26-27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 29-30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24-25 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25-26 βαθμούς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.