Λευκάδα: Τρίο διαρρηκτών χτύπησε πολυτελή βίλα στα Σύβοτα
Μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα και άρπαξαν χρυσαφικά και μια τσάντα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, καθώς και 120 λίρες Αγγλίας
Μάνος Τσαγκαράκης
Μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη δυο αλλοδαπών που είχαν διαρρήξει 11 πολυτελείς βίλες τουριστών στη Λευκάδα, οι αστυνομικοί του τμήματος Απολλωνίων έβαλαν τέλος και στην δράση άλλης μιας σπείρας που είχε εισβάλει σε μια πολυτελή βίλα στην περιοχή Σύβοτα, το βράδυ του Σαββάτου.
Από την έρευνα προέκυψε ότι αυτοί που παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του πολυτελούς τουριστικού καταλύματος και στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά και μια τσάντα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, καθώς και 120 λίρες Αγγλίας, ήταν δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας που εντοπίστηκαν τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή της Βασιλικής και συνελήφθησαν, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Ελλομένου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στον χώρο όπου διέμεναν προσωρινά οι διαρρήκτες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας λοστός, πένσες, ένα κατσαβίδι, φακοί, κυάλια, γάντια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το σύνολο των κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στον κάτοχό τους. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.