Ευδιάθετος και αξύριστος σε γνωστή ταβέρνα της Καρύστου ο Μπόρις Τζόνσον
Η τελευταία νύχτα των διακοπών του στην Κάρυστο - Τα συγχαρητήρια για τη σπεσιαλιτέ
Οι διακοπές του, στην Ελλάδα μπορεί να προκάλεσαν αντιδράσεις στη Βρετανία, αλλά ο Μπόρις Τζόνσον έδειχνε από την πρώτη μέρα να το απολαμβάνει.
Το τελευταίο βράδυ των διακοπών του ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο και βγήκε για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα της Καρύστου. Ο Μπόρις Τζόνσον εντυπωσιάστηκε από τα πιάτα που δοκίμασε και φωτογραφήθηκε με όλους εκείνους που τον πλησίασαν και του το ζήτησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema, το βράδυ της Παρασκευής o Μπόρις Τζόνσον το πέρασε στην γνωστή ταβέρνα «Χωνί» στην Κάρυστο, όπου γευμάτισε και απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος με παρέα.
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας συνεχάρη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Ολυμπία ενώ όπως φαίνεται από την φωτογραφία η παραμονή του μόνο ευχάριστη ήταν.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση