Μπόρις Τζόνσον: Η συνάντηση με τον δήμαρχο Καρύστου και τα τοπικά προϊόντα

Μπόρις Τζόνσον: Η συνάντηση με τον δήμαρχο Καρύστου και τα τοπικά προϊόντα

O κ. Ραβιόλος έθεσε στον απερχόμενο πρωθυπουργό της Βρετανίας το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα, κάτι που τον έκανε να χαμογελάσει με νόημα

bojho-arthro
Οι ημέρες χαλάρωσης στην Νότιο Εύβοια συνεχίζονται για τον απερχόμενο Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ο οποίος χθες είχε μια πολύωρη συνάντηση με τον Δήμαρχο της Περιοχής Λευτέρη Ραβιόλο.

Ο Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε με τον κ. Ραβιόλο για να του εκφράσει την ικανοποίησή του για το πόσο καλή δουλειά έχει κάνει. Άλλωστε ο Μπόρις που δεν επισκέπτεται την Κάρυστο για πρώτη φορά, είχε ακούσει τους Βρετανούς φίλους του που τον φιλοξενούν, να αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια στον τοπικό άρχοντα.
johnson
 
johnson
 

Κατά την συνάντηση ο Μπόρις Τζόνσον που στο παρελθόν είχε διατελέσει και δήμαρχος Λονδίνου συζήτησε με τον Λευτέρη Ραβιόλο για τις ομορφιές του τόπου και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα. Μάλιστα ο δήμαρχος Καρύστου – Στύρων - Μαρμαρίου και Καφηρέα, ευχαρίστησε τον Βρετανό πρωθυπουργό για την επίσκεψη που έγινε και αφορμή για παγκόσμια τουριστική προβολή της περιοχής.
image1


Κλείσιμο
Προσέφερε μάλιστα στον Μπόρις και καλάθια με τοπικά προϊόντα εξηγώντας την ιστορία καθενός. Πριν οι δύο άνδρες αποχαιρετηθούν τέθηκε από το δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο, το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα κάτι που έκανε τον Μπόρις Τζόνσον να χαμογελάσει με νόημα.



Ειδήσεις σήμερα:


40χρονος από το Βελεστίνο παρενόχλησε σεξουαλικά Αμερικανίδα φοιτήτρια που φιλοξενούσε στο σπίτι του

1.500 μετανάστες προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα από τον Έβρο μέσα σε ένα 24ωρο, λέει ο Θεοδωρικάκος

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έπαιξα έχοντας μάθει δέκα λεπτά πριν ότι έφυγε ο αδελφός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης