«Γλυκάθηκαν» τέσσερις αλλοδαποί με το γλέντι που είχαν στήσει με τα οινοπνευματώδη ποτά αξίας 1.000 ευρώ που είχαν κλέψει το βράδυ του Σαββάτου από ένα σούπερ μάρκετ στον Λαγανά Ζακύνθου και το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στο ίδιο κατάστημα για κλέψουν κι άλλα!
Όμως, αυτή τη φορά τους πήρε είδηση ο γιος του ιδιοκτήτη, που τους είδε να κλέβουν φιάλες με αλκοολούχα ποτά αξίας 2.000 ευρώ και προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν. Οι δράστες δεν δίστασαν να του επιτεθούν σπρώχνοντάς τον βίαια και ρίχνοντάς τον στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά κι έτσι κατάφεραν να εξαφανιστούν με τη λεία τους.
Από την εξέλιξη της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής