«Γλυκάθηκαν» τέσσερις αλλοδαποί με το γλέντι που είχαν στήσει με τα οινοπνευματώδη ποτά αξίας 1.000 ευρώ που είχαν κλέψει το βράδυ του Σαββάτου από ένα σούπερ μάρκετ στον Λαγανά Ζακύνθου και το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στο ίδιο κατάστημα για κλέψουν κι άλλα!
Όμως, αυτή τη φορά τους πήρε είδηση ο γιος του ιδιοκτήτη, που τους είδε να κλέβουν φιάλες με αλκοολούχα ποτά αξίας 2.000 ευρώ και προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν. Οι δράστες δεν δίστασαν να του επιτεθούν σπρώχνοντάς τον βίαια και ρίχνοντάς τον στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά κι έτσι κατάφεραν να εξαφανιστούν με τη λεία τους.
Από την εξέλιξη της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.