Πέλλα: Συνελήφθη ο «εισπράκτορας» που εξαπάτησε ηλικιωμένη με τα δήθεν τροχαία

Πέλλα: Συνελήφθη ο «εισπράκτορας» που εξαπάτησε ηλικιωμένη με τα δήθεν τροχαία

Της άρπαξε το ποσό των 300 ευρώ για... επείγουσα χειρουργική επέμβαση

astinomia
Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης για την εξάρθρωση μιας ακόμη σπείρας επιτήδειων που εξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι συγγενείς τους ενεπλάκησαν σε τροχαίο, καθώς συνελήφθη ο... «εισπράκτοράς» της.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που, με τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από την προανάκριση, παρέλαβε το ποσό των 300 ευρώ από μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πιερία, στην οποία τηλεφώνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άγνωστοι συνεργοί του και την έπεισαν να πληρώσει για μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Μετά την έρευνα της Ασφάλειας Κατερίνης, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας να κινείται σε μια περιοχή της Πέλλας και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν 70 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή που κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, νωρίτερα την ίδια ημέρα τα μέλη του κυκλώματος των απατεώνων είχαν προσπαθήσει την ίδια ημέρα, να εξαπατήσουν με την ίδια μέθοδο άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην Πιερία, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς εκείνες αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος Κίρκη: Έχω φωτογραφία της που είναι πάρα πολύ χτυπημένη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης