Μάνδρα: Αρνείται τον ξυλοδαρμό της αντιδημάρχου Οικονομικών ο πρώην εντεταλμένος αντιδήμαρχος

Μάνδρα: Αρνείται τον ξυλοδαρμό της αντιδημάρχου Οικονομικών ο πρώην εντεταλμένος αντιδήμαρχος

Την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του διέταξε ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε από εκείνους που ήταν παρόντες στην επίθεση

mandra-ksylo
Στην αντεπίθεση περνάει λίγα 24ωρα μετά την είδηση του ξυλοδαρμού της Αντιδημάρχου Οικονομικών Μάνδρας Σωτηρίας Αργυρίου, ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Μελέτης Αδάμ, που φέρεται να είναι εκείνος που την έστειλε στο νοσοκομείο, μετά το άγριο περιστατικό, το οποίο συνέβη μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες στους χώρους του δημαρχείου.

Ο πρώην άμισθος αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε όσα τον κατηγορεί ο δήμαρχος της Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης, κατονομάζοντας τον ανοιχτά μέσα από επίσημη ανακοίνωση,   προχώρησε σε ανακοίνωση διάψευσης του ξυλοδαρμού.

Μελετης_Αδαμ
Ο Μελέτης Αδάμ


Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με την παρούσα, διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας, βάση των οποίων παύθηκα από Αντιδήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Πρόκειται για μονομερή τοποθέτηση που αγνοήθηκε επιδεικτικά η δική μου θέση για όσα αναφέρονται στην εν λόγω απόφαση.

Επί του προκειμένου, αδιαφορώ για θέσεις και αξιώματα. Όμως δεν πρόκειται να δεχθώ τα όσα ψευδή αναφέρονται, περί δήθεν βιαιοπραγίας εκ μέρους μου εναντίον οποιουδήποτε προσώπου.

Τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου, προσβάλλουν την προσωπικότητα μου και τα χαρακτηρίζω συκοφαντικά γιατί δεν ανταποκρίνονται στα αληθινά γεγονότα.
Ως εκ τούτου τα διαψεύδω και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Μετά Τιμής
Μελέτιος Αδάμ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος».

Το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν ο αντιδήμαρχος κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών, ενώ βρίσκονταν σε σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα και τον διευθυντή του Δήμου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αντιδήμαρχος να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Σωτηρια_Αργυριου
Η Σωτηρία Αργυρίου


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση στον θύτη. Ακολούθησε επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου που επιτέθηκε, αναφέροντας πως το κάνει για «προσωπικούς λόγους» και χωρίς να κάνει αναφορά στο περιστατικό. Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου (την ίδια δηλαδή ημέρα με την παραίτηση), εκδόθηκε σχετική απόφαση.

Κλείσιμο
Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «Άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o δήμαρχος της Μάνδρας – Ειδυλλίας, η απόφαση της αποπομπής ήταν μονόδρομος: «Σε κάθε περίπτωση εγώ άκουσα δυο αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν και είδαν τα πάντα. Στην αποπομπή του αντιδημάρχου δεν προχώρησα έτσι, είδα ακόμα και ιατρικά έγγραφα. Είναι ένα γεγονός που με θλίβει στην ουσία, δεν είμαι περήφανος γι αυτό που συνέβη στο δήμο μου» αναφέρει και συνεχίζει: «Ευτυχώς όλα είναι καλά και για την αντιδήμαρχο μας. Βέβαια έχει το βάρος του τι έχει συμβεί, αλλά πιστεύω πως κάθε μέρα θα αισθάνεται και καλύτερα».

image


Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης