Σοκαρισμένος παραμένει ένας κάτοικος της Ανθούπολης στη Λάρισα, καθώς νωρίτερα σήμερα βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα φίδιπου μπήκε στην αυλή του σπιτιού του και... έφαγε το καναρίνι του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφάνισή του το μεγάλο ερπετό, που τελικά τρύπωσε στο κλουβί όπου ήταν το καναρίνι της οικογενείας και το καταβρόχθισε.
Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο tinealarissa.gr, «το κλουβί με το καναρίνι το είχαμε κρεμασμένο στον τοίχο του σπιτιού και ξαφνικά είδα το φίδι να έχει τρυπώσει μέσα και να τρώει το καναρίνι μας. Όπως αντιλαμβάνεστε το σοκ ήταν μεγάλο, να μπει φίδι στην αυλή μας και να φάει το καναρίνι; Ευτυχώς που δεν ήταν η γυναίκα μου εκεί γιατί σίγουρα θα λιποθυμούσε από το φόβο της».
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.