Τον δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ένας 62χρονος πατέρας, ο οποίος χτύπησε τον 34χρονο γιο του, σε ένα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ekriti.gr, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 39 μηνών χωρίς αναστολή, το πρωταγωνιστή του επεισοδίου, ο οποίος χτύπησε τον γιο του. Ο δράστης, είχε συλληφθεί χθες (30/5) από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς και σε έναν 23χρονο ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει άγρια την ίδια του την μητέρα, σε ένα περιστατικό βίας που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου.
Όπως έγραψε το ekriti.gr, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στο οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του επέβαλε την ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή. Ο 23χρονος, θα επιστρέψει - για τα καλά αυτή τη φορά - πίσω από τα κάγκελα, καθώς είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες εβδομάδες, εκτίοντας ποινή για τον ίδιο λόγο!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.