Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό οδηγού που το μεσημέρι της Δευτέρας παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα δίχρονο κοριτσάκι στα Φάρσαλα.
Ο οδηγός, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι παρέσυρε με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο το κοριτσάκι και το τραυμάτισε, ενώ έφυγε από το σημείο εγκαταλείποντάς το.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για παιδοχειρουργική εκτίμηση και όχι στο Πανεπιστημιακό που εφημερεύει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εξετάσεις του.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.