Μεγάλα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών προκαλεί η κακοκαιρία.
Λόγω των θυελλωδών ανέμων τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με μεγάλη δυσκολία, ενώ κάποια ακυρώνονται, καθώς πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες των καπετάνιων τα πλοία δεν μπορούν να πλεύσουν στις ανοιχτές θάλασσες.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr, το πλοίο της Fast Ferries «Άνδρος» που εκτελεί το δρομολόγιο Μύκονο-
Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα επιχείρησε πριν από λιγο να βγει από το λιμάνι της Μυκόνου όμως αυτό κατέστη αδύνατο λόγω των θυελλωδών νοτίων ανέμων.
Το «Άνδρος»έκανε τρεις κύκλους και αναγκάστηκε να ξαναδέσει στη Μύκονο.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.