Δημήτρης Κοντομηνάς: Τρισάγιο φίλων και συνεργατών στο Α' Νεκροταφείο - Δείτε φωτογραφίες
Το «παρών» έδωσαν πρόσωπα από τον τηλεοπτικό, τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
Τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο το πρωί της Πέμπτης, παρουσία φίλων και συνεργατών του επιχειρηματία.
Πληροφορίες θέλουν το τρισάγιο να οργανώθηκε με πρωτοβουλία του του επιχειρηματία Κώστα Καίσαρη, ενώ το «παρών» έδωσαν πρόσωπα από τον τηλεοπτικό, τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Θυμίζεται πως η κηδεία του Κοντομηνά έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Α' Νεκροταφείο, σε πολύ στενό κύκλο, όπως είχε ζητήσει η οικογένειά του.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.