Εισβολή στην Ουκρανία - Ρωσική πρεσβεία κατά Μενδώνη: Άλλη μια κίνηση αντιρωσικής πολιτικής
Οι Ρώσοι δεν άφησαν ασχολίαστη την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού να ακυρωθούν συνεργασίες των ελληνικών πολιτιστικών οργανισμών με φορείς της Ρωσίας, ως αντίδραση στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία
Με ανάρτησή της στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία κάνει λόγο για «μια άλλη κίνηση, ακριβώς στο βηματισμό της αντιρωσικής πολιτικής της Δύσης». Από κάτω, δε, παραθέτει την χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.
Υπενθυμίζεται ότι ακυρώνονται συνεργασίες των ελληνικών πολιτιστικών οργανισμών με φορείς από τη Ρωσία με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Ματαιώνονται, έτσι, η αναμετάδοση της «Λίμνης των Κύκνων» του Μπαλέτου Μπολσόι από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η συναυλία «The Moscow Soloists» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Για τον σκοπό αυτό, οι υπηρεσίες του υπουργείου ενημέρωσαν χθες τους εποπτευόμενους φορείς να ανασταλεί «οποιαδήποτε υλοποίηση, συνεργασία, προγραμματισμός ή συζήτηση συνεργασίας» με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς.
Δείτε βίντεο: Ρωσική πρεσβεία κατά Μενδώνη – Oι αναρτήσεις στα social media
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.