Παγκράτι: Ληστεία σε χρηματαποστολή - Κατέβασαν γυναίκα από αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν
Στην προσπάθειά τους να φύγουν, η μηχανή των ληστών δεν έπαιρνε μπροστά και έκλεψα το αυτοκίνητο διερχόμενης γυναίκας
Ληστεία σε χρηματαποστολή εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Βαρνάβα, στο Παγκράτι.
Οι επίδοξοι ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν τη χρηματαποστολή για να ανεφοδιάσει ΑΤΜ, τους απείλησαν με πιστόλι και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν μαζί τους.
Όταν όμως οι ληστές επέστρεψαν, για να πάρουν τη μηχανή και να εξαφανιστούν, διαπίστωσαν ότι η μηχανή τους δεν έπαιρνε μπροστά και απείλησαν μία διερχόμενη γυναίκα, την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της, επιβιβάστηκαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.