Επανέρχεται, από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς στις γραμμές 2 και 3 του μετρό έως τη 01:30.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρούν από το Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις στη 01:30 και από τους τερματικούς σταθμούς:
- Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ στη 01:09
- ΝΙΚΑΙΑ στη 01:11
- ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ στη 01:14
- ΕΛΛΗΝΙΚΟ στη 01:11
- ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στις 23:32
- ΝΙΚΑΙΑ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στις 23:01
Κλείσιμο
Οι χρονοαποστάσεις των δρομολογίων κατά την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας (00:20-01:30) διαμορφώνονται στα 15΄.
Την περίοδο του Πάσχα προγραμματίζεται να επανέλθει η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας και για το Τραμ.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς