Συνελήφθη και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης

Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

menios_fourthiotis
Συνελήφθη πριν από λίγο ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου οι πληροφορίες λένε ότι λόγω κινητικού προβλήματος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα (πι) και αναμένεται να οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Σε δήλωσή του ο Μένιος Φουρθιώτης υποστήριξε:

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.
Ο Θεός,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα.

Παρακαλώ για την δημοσίευση του παρόντος όπως έχει και χωρίς περικοπές καθώς το παρόν θα καταθέτει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές!

Με την επιφύλαξη παντός νομιμου δικαιώματος

Μαίνανδρος - Γεώργιος Φουρθιωτης»

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς μάσκα ο Γρηγόρης Πετράκος στην κηδειά του Γιώργου Τράγκα

Βίασε τη μητέρα του πριν την σκοτώσει ο 59χρονος στα Γρεβενά

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε το οικογενειακό γεύμα πριν τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης