Οι φίλοι αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο που πέθανε μετά από τραυματισμό σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά
Ο 27χρονος κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική του Παπανικολάου – Μιλούν για έναν «από τους πιο συμπαθητικούς οδηγούς, πάντα με το χαμόγελο και ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα του motocross»
Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων του 27χρονου Αλέξανδρου Γεωργαντά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, μετά από πολυήμερη μάχη στην Εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Ο θανάσιμος τραυματισμός του έγινε τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πάρει μέρος στους αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross σε πίστα των Γιαννιτσών. Ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που επιχειρούσε άλμα κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και κολόνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον Αλέξανδρο κι έναν 16χρονο.
Η είδηση του θανάτου του άτυχου νεαρού άνδρα σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, πολλοί από τους οποίους έγραψαν στη σελίδα του Αλέξανδρου στο facebook συλλυπητήρια μηνύματα.
Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν από τις 17 Οκτωβρίου στην Εντατική στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. «Το παιδί μου, κατέληξε»είπε ο πατέραςτου 27χρονου στο protothema.gr
Ο 16χρονος δεύτερος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.
Αποχαιρετιστήρια μηνύματα φίλων του στο Facebook
«Έφυγε δυστυχώς πολύ νωρίς ο νεαρός Αλέξανδρος Γεωργαντάς από τους πιο συμπαθητικούς οδηγούς, πάντα με το χαμόγελο και ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα του motocross στην Πιερία και την Ελλάδα ! Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια!» γράφει ένας χρήστης.
«Θέλω να μιλήσω αλλά δεν βγαίνει λέξη !!! Από την αρχή ήξερα ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση αλλά πίστευα!!!!! Δυστυχώς. Καλό παράδεισο αγόρι μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ να είσαι σίγουρος !!!!!!!» έγραψε ένας άλλος.
Κλείσιμο
Το χρονικό
Οι άτυχοι νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά το απόγευμα της Κυριακής17 Οκτωβρίου, όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που επιχειρούσε άλμα κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και κολόνα.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας και έναν 60χρονο υπεύθυνο για την ασφάλεια του αγώνα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.