Συνεχίζουν απτόητοι οι Τούρκοι τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, με μαχητικά αεροσκάφη να εισέρχονται, μάλιστα, και οπλισμένα στον ελληνικό εναέριο χώρο.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη καταγράφηκαν 38 παραβιάσεις και 9 παραβάσεις σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο από 13 τουρκικά αεροσκάφη (δέκα F-16, δυο ATR-72 κι ένα UAV). Από τις 38 παραβιάσεις, οι 30 έγιναν από τα ATR και οι οκτώ από τα μαχητικά, τα δυο εκ των οποιών ήταν οπλισμένα, ενώ σημειώθηκε και μια εμπλοκή.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα