Μία τεράστια τρύπα, βάθους περίπου πέντε μέτρων αποκαλύφθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στηΘεσσαλονίκη, αμέσως μετά την απομάκρυνση του λεωφορείου, μέρος του οποίου «κατάπιε» το οδόστρωμα νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Στην επιχείρηση ανέλκυσης του βαρέος οχήματος συνέδραμε γερανοφόρο όχημα το οποίο έπειτα από προσπάθειες κατάφερε να το βγάλει και πάλι στην άσφαλτο.
Κλείσιμο
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως έχει δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα αρκετών μέτρων, η οποία καλύπτει δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μετά την απομάκρυνση του οχήματος ο δρόμος παραμένει κλειστός ενώ η τροχαία συνεχίζει την εκτροπή της κυκλοφορίας.
Περαστικοί σταματούν και τραβούν φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, ωστόσο, άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου δεν επιτρέπουν για λόγους ασφαλείας να πλησιάσουν πιο κοντά καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει και άλλο το οδόστρωμα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.