Αίγιο: Και ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού - Ανέβηκε σε εξέδρα

Αίγιο: Και ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού - Ανέβηκε σε εξέδρα

Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου να μην κλείσει το παράρτημα του τμήματος Φυσιοθεραπείας 

isexegvmhm61641ca48fe7000
Το παρών στις κινητοποιήσεις του Αιγίου δίνει και ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Ο ίδιος συνεχίζει να έχει ενεργό δράση και παρουσία στη κοινωνική ζωή της περιοχής. Μάλιστα βρέθηκε πάνω σε εξέδρα, δίπλα σε άλλους φορείς.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε  συλλαλητήριο ενώ αποκλείστηκε η Νέα και η Παλιά Εθνική Οδός στο ύψος του κόμβου Μεγανίτη. Ο Δήμος Αιγιάλειας και περίπου 30 σωματεία και σύλλογοι βγήκαν στους δρόμους όπως είχαν προαναγγείλει για να παραμείνει η έδρα του πανεπιστημιακού παραρτήματος του τμήματος φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.
isexegvmhm61641ca48fe7000
Στη σημερινή κινητοποίηση, υπέρ της παραμονής του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, συμμετείχαν μαζικά επιστημονικοί, παραγωγικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της πόλης, με μοναδικό αίτημα ν’ ακυρώσουν τα σχέδια του Πανεπιστημίου Πατρών και του υπουργείου Παιδείας που θέλουν το κλείσιμο του τμήματος στην έδρα της Αιγιάλειας και τη μεταφορά του στην έδρα του πανεπιστημιακού ιδρύματος στο Ρίο.

Επίσης στις 12.30 έκλεισαν καταστήματα στο Αίγιο στο πλαίσιο της κινητοποίησης. Στην περιοχή ετοιμάζονται δυο ακόμη συλλαλητήρια. Ένα για την ενίσχυση της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων Αιγίου κι ένα για το σταφιδικό ζήτημα.

Πηγή: thebest.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Αίτηση της Merck στον FDA για άδεια επείγουσας χρήσης του χαπιού κατά της Covid

Λάκης Γαβαλάς: Αυτή είναι η ζωή μου

ΣΕΒ: Αυτά είναι τα 11 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης