Κρήτη: 21 και 17 ετών τα αγόρια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός της μηχανής
Ο οδηγός πέθανε ακαριαία μετά την σύγκρουση - Ο 17χρονος ξεψύχησε στον δρόμο για το νοσοκομείο - Η μηχανή βρέθηκε 100 μέτρα μετά το σημείο της σύγκρουσης
Το τροχαίο στο Γαζί, οι εικόνες από το οποίο είναι σοκαριστικές, στοίχισε τη ζωή στον 17χρόνο Ματθαίο και στον 21χρονο Έρντι, ο οποίος ήταν οδηγός της μοτοσυκλέτας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος Έρντι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία ήταν μεγάλου κυβισμού, και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού. Σύμφωνα μάλιστα με το creta24.gr ο 21χρονος εργαζόταν ως διανομέας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, αλλά όχι μηχανής.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που η μηχανή βρέθηκε περίπου 100 μέτρα μακριά από τους δύο νεαρούς. Από το τροχαίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο 21χρονος Έρντι, ενώ ο 17χρονος Ματθαίος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Κρήτη ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.
Φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αναμένεται να δώσει η Προανάκριση, ενώ θα οριστεί και πραγματογνώμονας. Παράλληλα, έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.