Γαύδος: Πτώμα άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα
Την σορό του άνδρα βρήκαν λουόμενοι
Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Γαύδουεξαιτίας ενός άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο άτυχος 75χρονος την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο του στη θαλάσσια περιοχή «Σαρακήνικο» έχασε τις αισθήσεις του. Λουόμενοι αντιλήφθηκαν το σώμα του που επέπλεε στο νερό και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Γαύδου όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σημειώνεται πως η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.