Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης άρπαξε ποσό ύψους περίπου 2.000 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Ξεψαχνίζοντας τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων επί της οδού Ζακύνθου στην Πάτρα, προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να ανακαλύψουν τα ίχνη του αγνώστου που λήστεψε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ.
Ο δράστης, που φέρεται ότι ήτα νεαρής ηλικίας, εισέβαλε στο κατάστημα μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη και άρπαξε τις εισπράξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης άρπαξε ποσό ύψους περίπου 2.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να γίνει γνωστό αν επιβιβάστηκε σε κάποιο μέσο μεταφοράς που είχε αφήσει έξω από το πρακτορείο. Παράλληλα, ερευνάται αν το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν ρέπλικα.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.