Πνευμονική εμβολή υπέστη 19χρονος στην Πάτρα, την ένατη μέρα νόσησής του από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Ο 19χρονος βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, όταν παρουσίασε επιπλοκή και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς, ωστόσο δεν έχει ακόμα διασωληνωθεί. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος δεν είχε εμβολιαστεί.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.