Έτοιμος για... σύρραξη, αλλά τύφλα στο μεθύσι, ήταν ένας οδηγός που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο!
Ο οδηγός εντοπίστηκε να κάνει... «οχτάρια» με το φορτηγό του στη Βόνιτσα μέρα-μεσημέρι κι έτσι οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει. Από το αλκοτέστ που του έκαναν, διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα οινοπνεύματος από το επιτρεπόμενο κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες.
Στον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό του ένα τσεκούρι και δυο μεγάλα μαχαίρια, που ο οδηγός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει για ποιο λόγο τα είχε μαζί του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.