Εικόνες ντροπής αντίκρισαν σήμερα το πρωί στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου, ο ιερέας της Τερπνής και οι αιρετοί του Δήμου Βισαλτίας και πιο συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεόδωρος Βαδικόλιας και Καθαριότητας Νίκος Πασχαλίδης.
Άγνωστοι χωρίς ιερό και όσιο μετέτρεψαν το παρεκκλήσι σε μπαρ διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα με άφθονο ποτό και μουσική.
Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε απόλυτη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίταςκαι εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμού του χώρου όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαδικόλιας.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.