«Δεν πρόλαβα να μιλήσω και το τηλέφωνο άρχισε να βγάζει καπνούς», λέει η 19χρονη που πήρε φωτιά το κινητό της

«Δεν πρόλαβα να μιλήσω και το τηλέφωνο άρχισε να βγάζει καπνούς», λέει η 19χρονη που πήρε φωτιά το κινητό της

Η κοπέλα και ο πατέρας της μίλησαν στο protothema.gr για το συμβάν - Όπως λέει η 19χρονη μόλις κάλεσε πατέρα της άκουσε ένα «τσαφ» και το τηλέφωνο άρχισε να βγάζει καπνούς - Η οικογένειά της 19χρονης έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου

kinito_19xroni
Ένα χρόνο χρησιμοποιούσε το κινητό τηλέφωνο το οποίο άρπαξε φωτιά και παραλίγο να της κάψει το χέρι η 19χρονη Κωνσταντίνα από το Βόλο, η οποία μίλησε στο protothema.gr για την περιπέτειά της με ένα κινητό το οποίο είχαν αγοράσει πριν από περίπου δυο χρόνια από eshop. Όπως λέει ήταν αρκετά σοκαριστικό αυτό που της συνέβη και για λίγα δευτερόλεπτα δεν άρπαξε φωτιά το αυτί και το πρόσωπό της, ενώ γλίτωσε με ένα μικρό έγκαυμα στα δάχτυλα.

«Είχα πάει για ψώνια και την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι πήγα να τηλεφωνήσω στον μπαμπά μου να έρθει να με πάρει. Την ώρα που πληκτρολόγησα τον αριθμό του τηλεφώνου του μπαμπά μου και έβαλα το τηλέφωνο στο αυτί μου άκουσα ένα τσαφ και το κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς. Ήδη το ένιωθα να καίει πολύ αλλά θεώρησα ότι ίσως είναι από τη ζέστη και από το γεγονός ότι το είχα στην τσέπη του παντελονιού μου. Ίσα που πρόλαβα να το ρίξω κάτω και αυτό άρπαξε φωτιά».

Κινητό τηλέφωνο 19χρονης πήρε φωτιά την ώρα που μιλούσε

Όπως είπε η 19χρονη Κωνσταντίνα στο protothema.gr το κινητό αυτό το χρησιμοποιούσε τον τελευταίο χρόνο και όχι αρκετά. Μαζί με τον πατέρα της πήγαν στην εταιρεία αλλά εκεί τους είπαν ότι κάποια βίδα είχε τρυπήσει τη μπαταρία.

«Εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο με τη βίδα που μας είπαν στην εταιρεία, ενώ από την πίσω πλευρά του κινητού δεν μπορείς να το ανοίξεις για να δεις το εσωτερικό του. Δεν άνοιγε από την πίσω πλευρά για να γίνει κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο πατέρας της νεαρής κοπέλας κ. Κωνσταντίνος Κουταμπέλιας είπε στο protothema.gr «Το παιδί μου ήταν τυχερό που δεν έσκασε το κινητό στο αυτί του ή στο πρόσωπό του. Έχει ένα σημάδι από έγκαυμα στα δάχτυλα. Ήταν κάτι το σοκαριστικό και για εκείνη και για εμάς».
dikigoros_-_xylourgidis
Κλείσιμο

Η οικογένειά της 19χρονης έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με το δικηγόρο Αντώνη Ξυλουργίδη ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση. «Το εν λόγω περιστατικό ανάφλεξης του κινητού τηλεφώνου την ώρα μάλιστα που η εντολέας μου συνομιλούσε, επαναφέρει τη συζήτηση για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου με αυστηρούς όρους ως προς την διάθεση κινητών τηλεφώνων καθώς ως φαίνεται ορισμένες εταιρίες δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και φυσικά δεν αποζημιώνουν τους πελάτες τους οι οποίοι διατρέχουν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης.


Ειδήσεις σήμερα: 

Θηλυκή συμμορία στην Πάτρα έκλεψε είδη από οκτώ μαγαζιά σε ένα απόγευμα!

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Måneskin και David Damiano για ναρκωτικά: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε - H φωτογραφία με το σπασμένο ποτήρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης