Κιλκίς: Τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ «ξετρύπωσαν» όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι

Κιλκίς: Τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ «ξετρύπωσαν» όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι

Ο δράστης λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί μαζί με έναν ακόμη άνδρα για καλλιέργεια φυτείας σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς

kilkis
Ειδικές κρύπτες με οπλισμό και ναρκωτικά εντόπισαν αστυνομικοί του Α.Τ. Παιονίας σε σπίτι αλλοδαπού σε περιοχή του Κιλκίς, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί μαζί με έναν ακόμη άνδρα για καλλιέργεια φυτείας σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς, με περισσότερα από 1.431 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρο.

Τον οπλισμό και τα ναρκωτικά «ξετρύπωσαν» σε διάφορους χώρους του σπιτιού του συλληφθέντα οι δύο αστυνομικοί σκύλοι ο «Ακύλας» που είναι ειδικός στα ναρκωτικά και η «Sunny» που είναι «εξπέρ» στην ανίχνευση εκρηκτικών.

Ειδικές κρύπτες με όπλα και ναρκωτικά σε οικία!

🎥 Αστυνομικοί της #Παιονίας #Κιλκίς εντοπίζουν σε οικία ειδικές κρυψώνες, όπου φυλάσσονταν όπλα, σφαίρες και ναρκωτικά. ▪ Η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση εντοπισμού φυτείας με περισσότερα από 1.400 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Κιλκίς και τη σύλληψη 2 ατόμων. 🔗 https://bit.ly/3yxOWzK #Αστυνομικό_Τμήμα_Παιονίας🚔

Posted by Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας on Saturday, May 22, 2021


Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα πιστόλι, 287 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 126 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευή καταγραφής κλειστού κυκλώματος, ένα usb, επτά διαβατήρια και δελτία ταυτότητας αλλοδαπών, 27 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη αλλοδαπού άνδρα, συνεργού των δύο αρχικά συλληφθέντων αλλοδαπών και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

Κλείσιμο
Οι έρευνες των αστυνομικών Παιονίας συνεχίζονται, ενώ τα παραπάνω κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν στα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια, για εργαστηριακή και βαλλιστική εξέταση.
11
12
13

Ειδήσεις σήμερα:

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Τουρκία: Απέλυσαν δημοσιογράφο του Anadolu - Η ερώτηση που «ενόχλησε»

Εύα Καϊλή: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα - Ήδη τριών μηνών το μωράκι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης