Η ακτοπλοΐαδίνει τον δικό της αγώνα εν μέσω πανδημίαςγια να παραμείνει στον αφρό. Τα προβλήματα πολλά και σε αυτά προστέθηκε και η αλματώδης αύξηση του κόστους των καυσίμων που τυλίγεται γύρω από το λαιμό του κλάδου.
Όμως σε όλα αυτά προστίθενται και τα προβλήματα που υπάρχουν στα λιμάνια και δυσκολεύουν τα πλοία.
Σε επιστολή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας προς τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, με θέμα: «Προβλήματα Λιμένων», αναφέρει αναλυτικά τα προβλήματα και ζητά την επίλυσή τους.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.