Ο Γιώργος Κρητικός περιγράφει στο protothema.grτις σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν όταν το μεσημέρι του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού πλησίασε επικίνδυνα την παρέα του γιου του που έκαναν ποδήλατο σε δρόμο της Κεφαλονιάςμε αποτέλεσμα να πατήσει τη ρόδα του ποδηλάτου του γιου του και να εκτοπιστούν τα μικρά παιδιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, παρέλαβε το παιδί του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και το μετέφερε στο νοσοκομείο.
«Το μεσημέρι του Σαββάτου ειδοποιήθηκα από έναν φίλο μου ότι τα παιδιά τραυματίστηκαν. Είχαν βγει βόλτα με τα ποδήλατα και ο οδηγός του οχήματος που εκτόπισε τα παιδιά είχε μέσα τη γυναίκα του και την κόρη του. Σύμφωνα με την περιγραφή των μαρτύρων αλλά και των παιδιών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, πήρε πολύ ανοιχτά τη στροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να πλησιάσει πολύ επικίνδυνα τα πέντε παιδιά που ήταν με τα ποδήλατά τους εκείνη την ώρα. Νιώθοντας τα παιδιά τον όγκο του μεγάλου αυτοκινήτου να έρχεται κατά πάνω τους φοβήθηκαν και μάλιστα ήταν τόσο κοντά το αυτοκίνητο που πάτησε τη ρόδα του ποδηλάτου του γιου μου. Το παιδί μου έπεσε κάτω, χτύπησε, το ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά όπου άρχισαν να φωνάζουν και να κλαίνε.
Μέχρι να φτάσω στο σημείο να δω τι έχει συμβεί, ένιωσα ότι θα πεθάνω. Παίρνω το παιδί μου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χτυπημένο και ζαλισμένο και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια πήγα στην αστυνομία ,έκανα μήνυση κατά αγνώστου και αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η συμπεριφορά του ίδιου του οδηγού που ενώ έκανε ότι έκανε , ήρθε πολύ αργότερα στο αστυνομικό τμήμα σε έξαλλη κατάσταση. Δεν ρώτησε καθόλου αν είναι καλά τα παιδιά. Θύμωσα αλλά η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Κρητικός
Η ανάρτηση του πατέρα στο facebook όταν έγινε το συμβάν
"ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΥΠΟΥ ΤΖΙΠ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ,ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΗΛΙΚΊΑΣ ΕΝΤΕΚΑ ΕΤΩΝ. Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΔΟΡΕΣ. Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ "ΦΙΛΟ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.."
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.