Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» είπε ο 76χρονος
Ο πατέρας πυροβόλησε τον 48χρονο γιο στην κοιλιά με καραμπίνα - Εχει συλληφθεί - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες - Πατέρας δυο παιδιών το θύμα - Τι λένε οι συγγενείς
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στις 10.10 στο Κορωπί, στην οδό Γ. Αναγνώστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας πατέρας και θύμα ο γιος του. Ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιά και σκότωσε τον 48χρονο γιο του και πατέρα δυο παιδιών.
Ο δράστης έχει συλληφθεί.
Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε: «Ο ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Έίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλυτερου αδερφού του θύματος.
Κλείσιμο
Αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.grείναι σε κατάσταση σοκ και δεν λέει τίποτε.
Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί και το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς τσακωμούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.
Ο πατέρας, αφού σκότωσε τον 48χρονο, κάλεσε την αστυνομία στο τηλέφωνο και είπε «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.