Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Έχουμε μείνει άναυδοι, λέει η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Έχουμε μείνει άναυδοι, λέει η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου

«Ήταν φιλήσυχος, δεν έπασχε από κάποιο παροξυσμό που να δικαιολογεί μια τέτοια κατάσταση», είπε η Βούλα Γεωργάκη μιλώντας στον Θέμα 104,6

erithris
«Είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη, έχουμε μείνει άναυδοι», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η Βούλα Γεωργάκη, πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" για το έγκλημα στο Νοσοκομείο με τον 60χρονο ασθενή με κορωνοϊό ο οποίος φέρεται να οδήγησε στον θάνατο 76χρονο διασωληνωμένο, επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα

“Ο ασθενής ήταν τέσσερα 24ωρα εκτός μονάδας σε έναν θάλαμο απλό, με έναν ασθενή δίπλα του. Ο ασθενής αυτός ήταν φιλήσυχος όταν ήρθε, ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα δείγμα παραβατικής συμπεριφοράς ως ασθενής. Πήγαινε πάρα πολύ καλά όσον αφορά τη λοίμωξη από τον covid, χωρίς τίποτα να προκαλεί υποψίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με την ίδια, “στη νυχτερινή επίσκεψη που έκαναν οι γιατροί είδαν την ισοηλεκτρική γραμμή στο μόνιτορ και τσίριζε και άρχισαν να κάνουν ανάνηψη στον ασθενή. Εκείνη την ώρα χωρίς να προσέξει η γιατρός αν ο σωλήνας ήταν μέσα στο σώμα του ή έξω από τον οισοφάγο, έγινε όλη η διαδικασία. Υποστηρίζουν οι γιατροί ότι πάνω στον πανικό δεν υπάρχει η σιγουριά ότι ο σωλήνας ήταν μέσα και εντοπίστηκε ότι δεν υπήρχε και το καλώδιο του μηχανήματος στη θέση του”

Η κ. Γεωργάκη ανέφερε ακόμα ότι στο νοσηλευτικό προσωπικό δεν είχε διαμαρτυρηθεί για τον θόρυβο, μόνο στους αστυνομικούς.

Κλείσιμο
“Εκλήθησαν στη συνέχεια δυο ψυχίατροι και διαπιστώθηκε ότι ο ασθενής δεν έπασχε από κάποιο παροξυσμό ψυχιατρικής νόσου που να δικαιολογεί μια τέτοια κατάσταση”, πρόσθεσε.

Κρατείται νοσηλευόμενος στο δωμάτιο του υπό αστυνομική περιφρούρηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Ημέρα αποφάσεων για μέτρα σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και εμβόλιο AstraZeneca

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Έβγαλε την πρίζα, πέταξε το μόνιτορ, τράβηξε τον σωλήνα!

Ενοίκια: Όσα πρέπει να ξέρετε για λήξεις συμβολαίων και αυξήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης