200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Εορταστικές εκδηλώσεις στην ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο
Η ελληνική Πρεσβεία έχει ετοιμάσει ένα βίντεο υπό τον τίτλο «21 Quotes for 21», στο οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου, της ομογένειας και του ακαδημαϊκού χώρου
Στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση συμμετέχει η ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο, υπογραμμίζοντας σε σχετικό δελτίο Τύπου τους ιδιαίτερους δεσμούς «που μας συνδέουν με το Ηνωμένο Βασίλειο, η συνδρομή του οποίου ήταν καθοριστική για την έκβαση του απελευθερωτικού αγώνα».
Όπως ανακοινώθηκε: «Ανήμερα την 25η Μαρτίου θα προβληθεί εορταστικό βίντεο, που περιλαμβάνει μηνύματα από εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτας, η συγγραφέας Victoria Hislop, ο καλλιτέχνης Stephen Fry και η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Kate Smith.
Η ελληνική Πρεσβεία έχει ετοιμάσει ένα βίντεο υπό τον τίτλο «21 Quotes for 21», στο οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου, της ομογένειας και του ακαδημαϊκού χώρου. Ο κάθε συμμετέχων αναφέρεται σε ένα σημαντικό πρόσωπο ή γεγονός του απελευθερωτικού αγώνα, συνθέτοντας έτσι την εικόνα της Επανάστασης του 1821.
Τέλος, θα προβληθεί ρεσιτάλ με έργα των Tchaikovsky και Brahms, με συμμετοχή της Μαρίας Ισμήνης Αναστασιάδου στο βιολί και της Teresa de la Escalera Calderón στο πιάνο».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.