Θεσπρωτία: Αλλοδαπός λεηλατούσε εξοχικά και μαγαζιά
Με λεία ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, τρόφιμα και ποτά
Μάνος Τσαγκαράκης
Τουλάχιστον τρεις εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Πέρδικα της Θεσπρωτίας λεηλάτησεαπό τις 9 ως τις 13 Ιανουαρίου ένας αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την ανάλυση του τρόπου δράσης του στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Από το ένα εξοχικό, ο αλλοδαπός είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή, μια τηλεόραση, δύο φωτογραφικές μηχανές, μια ραπτομηχανή, μια παιχνιδομηχανή, ένα χρυσό κόσμημα και ρούχα. Από το δεύτερο, έκλεψε μια ηλεκτρική κιθάρα, ένα ηχοσύστημα με ηχεία, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, μια φωτογραφική μηχανή και ρούχα και από το τρίτο άρπαξε τρόφιμα. Παράλληλα, διέρρηξε και μια καφετέρια απ’ όπου έκλεψε χρήματα και μια φιάλη αλκοολούχου ποτού.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων κρυμμένο σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.