Το δικαίωμα εγγραφής στο ΤΕΕ και το Οικονομικό Επιμελητήριο δίνει τροπολογία του υπουργείου Παιδείας σε αποφοίτους Κολλεγίων.
Με τροπολογία που ψηφίστηκε, υποχρεώνει, υποχρεώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος να εγγράφει αποφοίτους Κολλεγίων, προκειμένου να ασκούν το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Επίσης, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος να εγγράφει αποφοίτους Κολλεγίων για να ασκούν το επάγγελμα του Οικονομολόγου και του Λογιστή Φοροτεχνικού. Τα δικαιώματα άσκησης αυτών επαγγελμάτων θα είναι τα ίδια με αυτά των πτυχιούχων των δημοσίων ελληνικών Πανεπιστημίων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας με τις ρυθμίσεις αυτές η ελληνική πολιτεία συμμορφώνεται με τις παρατηρήσεις τηςΕυρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία διαπίστωσε πλημμελή ενσωμάτωση διατάξεων της οδηγίες 2005/36/ΕΚ. Επιπλέον με τη ρύθμιση οι αρμοδιότητες της αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων που είχε περιέλθει στις επαγγελματικές οργανώσεις επανέρχονται στο υπουργείο Παιδείας.
Με την τροπολογία προβλέπονται ειδικές προθεσμίες για την εγγραφή των κατόχων αποφάσεων αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας στους επαγγελματικούς φορείς, για την αποφυγή καθυστερήσεων στις σχετικές διαδικασίες.
Ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που συνδυάζει τη γαστρονομία με τη φιλοσοφία της mindful cuisine, αξιοποιώντας εποχικά και τοπικά υλικά μέσα από δημιουργικά twists -με σεβασμό στην παράδοση και τη βιωσιμότητα.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.