Χριστούγεννα με ήπιο καιρό και χωρίς ιδιαίτερα κρύα, σε αντίθεση όμως με την Πρωτοχρονιά που, όπως εκτιμάται, θα υπερισχύσει ξανά η μεσημβρινή κυκλοφορία, φέρνοντας χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.
Για τον καιρό των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ενημερώνει πως ψυχρές αέριες μάζες θα έρθουν από την Ευρώπη, επηρεάζοντας το κλίμα στη χώρα.
Η τάση που διαμορφώνεται με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα μετεωρολογικά στοιχεία οδηγεί σε έναν ήπιο καιρό τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν φαίνεται το ίδιο όμως και για την Πρωτοχρονιά μιας και η μεσημβρινή ατμοσφαιρική κυκλοφορία δείχνει να επικρατεί με πολύ κρύο και χιόνια.
Βίντεο καιρού: Παρακολουθήστε την πρόγνωση του καιρού
Δείτε
«Σε ένα οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από την κεντρική Μεσόγειο και αναμένεται να βαθύνει καθώς θα μετατοπίζεται προς την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου», κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
Δύο ισχυρά κύματα κακοκαιρίας θα απασχολήσουν μεγάλο τμήμα της χώρας μας από...
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».