Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για τον βιασμόενός τρίχρονου κοριτσιού στον καταυλισμού του Καρά Τεπέ στη Λέσβο.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, ένα κοριτσάκι τριών χρονών, παιδί μιας οικογένειας από το Αφγανιστάν που έχει αιτηθεί άσυλο, βρέθηκε λιπόθυμο στις λάσπες. Το κορίτσι αιμορραγούσε και σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση γιατρών που ήταν στον καταυλισμό και το εξέτασαν είχε πέσει θύμα βιασμού.
Ανέκτησε τις αισθήσεις του στο ιατρείο του καταυλισμού και μεταφέρθηκε για περισσότερες εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους