Με ψεύτικα στοιχεία είχε δημιουργήσει προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένας νεαρός και είχε αναρτήσει αγγελίαγια την πώληση ενός μηχανήματος έργου. Όταν ανταποκρίθηκε ένας 44χρονος κάτοικος του Αμυνταίου Φλώρινας, κατάφερε να τον εξαπατήσει.
Το θύμα συμφώνησε να πληρώσει το ποσό των 2.500 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά του μηχανήματος και κατέθεσε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο φερόμενος ως πωλητής. Όμως, μάταια περίμενε να του παραδώσει το επίμαχο μηχάνημα, καθώς εκείνος διέκοψε κάθε επαφή. Έτσι, ο 44χρονος υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.
Η έρευνα οδήγησε στον κάτοχο του τραπεζικού λογαριασμού, έναν 30χρονο Έλληνα που είχε στήσει το προφίλ στο facebook χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε εξαπατήσει και άλλους.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.