Καμίνια: Αλλοδαπός βιαστής επιτέθηκε με αλυσίδα σε γυναίκα

Καμίνια: Αλλοδαπός βιαστής επιτέθηκε με αλυσίδα σε γυναίκα

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή με την αλυσίδα» πριν προλάβει να χτυπήσει εκ νέου - Η 54χρονη κατάφερε να του διαφύγει βρίσκοντας την ευκαιρία να τον χτυπήσει στο κεφάλι

astynomia-peripoliko43
Άγρια επίθεση από αλλοδαπό άνδρα, πιθανότατα Πακιστανό, δέχθηκε γυναίκα μέσα σε καφέ στα Καμίνια. Ο αλλοδαπός με το σκουρόχρωμο hoodie, που πιθανότατα παρακολουθούσε ημέρες τον στόχο του, εισέβαλε μέσα στο καφέ των Καμινίων, όρμησε στην 54χρονη γυναίκα, έβγαλε μια χοντρή αλυσίδα που φορούσε, την πέρασε στο λαιμό της για να την ακινητοποιήσει και προσπάθησε να τη βιάσει.

Οι αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Καμινίων και Νέου Φαλήρου που ασχολούνται με την υπόθεση κάνουν λόγο για μια άκρως σοβαρή ιστορία και προσπαθούν να εντοπίσουν τον «βιαστή με την αλυσίδα» πριν ξαναχτυπήσει.

Το άγριο σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 21:45. Το καφέ των Καμινίων μόλις είχε κλείσει, η 54χρονη γυναίκα βρισκόταν μέσα και καθάριζε όταν ξαφνικά αισθάνεται να κάποιον να την πλησιάζει. Γυρίζοντας και πριν προλάβει να αντιδράσει, βλέπει έναν αλλοδαπό άνδρα, με σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, η ίδια εκτιμά πως ήταν πακιστανικής καταγωγής που φορούσε κουκούλα και ήταν ύψους περίπου 1.70-1.75.

Ο αλλοδαπός με το hoodie, της όρμησε, την ακινητοποίησε και με γρήγορες κινήσεις έβγαλε μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του. Την πέρασε στο λαιμό της γυναίκας προφανώς για να την αναισθητοποιήσει κόβοντας της την αναπνοή και στη συνέχεια της ανέβασε τη μπλούζα και της κατέβασε το κολάν που φορούσε. Τη στιγμή που επιχείρησε να της κατεβάσει το εσώρουχο και χαλάρωσε την αλυσίδα, το θύμα δεν το έβαλε κάτω, άρπαξε ένα αντικείμενο και τον χτύπησε στο κεφάλι. Εκμεταλλευόμενη το ότι ο δράστης αιφνιδιάστηκε ξεγλίστρησε από τα «νύχια» του, έτρεξε στην πόρτα, την ξεκλείδωσε και βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας βοήθεια. Ο αλλοδαπός βιαστής με την αλυσίδα βγήκε έξω και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και οι αρχές με οδηγό τη μαρτυρία της 54χρονης αναζητούν τον αλλοδαπό «βιαστή με την αλυσίδα» για να του περάσουν χειροπέδες πριν προλάβει να πραγματοποιήσει και άλλη επίθεση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Απεργία ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΕ - Τι θα γίνει με τις συγκεντρώσεις των υγειονομικών

Πιθανόν να βγει και σήμερα από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Η βαρυποινίτισσα που παραθέτει... σεμινάρια Ποινικού Δικαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης