Το μέτρο τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα - Τεστ 48 ωρών για όσους εισέρχονται μέσω αεροδρομίων και 72 ωρών για όσους επιθυμούν να εισέλθουν μέσω χερσαίων συνόρων
Αρνητικό τεστ Covid-19 θα πρέπει να παρουσιάζουν από τη Δευτέρα όσοι ταξιδεύουν από το εξωτερικό στην Ελλάδα, τόσο μέσω των αεροδρομίων, όσο και μέσω λιμανιών και χερσαίων συνόρων.
Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στις δηλώσεις του για τη συγκεκριμενοποίηση των μέτρων που θα ισχύσουν στο διάστημα του lockdown, όσοι εισέρχονται στη χώρα μέσω αεροδρομίων θα πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ Covid έως και 48 ώρες, ενώ όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στη χώρα μέσω των χερσαίων συνόρων, θα πρέπει να εμφανίζουν αρνητικό τεστ Covid έως και 72 ώρες.
Το μέτρο ισχύει για όλους, δίχως εξαιρέσεις, ενώ οι έλεγχοι θα είναι σχολαστικοί σε όλα τα σημεία εισόδου της χώρας.
Οι καλοκαιρινές προτάσεις της NEF-NEF Homeware σε λευκά είδη και διακοσμητικά φέρνουν στο σπίτι μας την αίσθηση της οικειότητας, της φιλοξενίας και της ζεστασιάς
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».