Περίπου 80 μουσουλμάνοι, κυρίως Σύροι και Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν χθες βράδυ εκδήλωση διαματυρίας έξω από τη Γαλλική πρεσβεία στη Λευκωσία. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών κατέβασαν και την γαλλική σημαία αντιδρώντας στα μέτρα που πήρε ο Γάλλος Πρόεδρος για περιορισμό της ισλαμικής βίας στη Γαλλία, μετά την δολοφονία του 47χρονου καθηγητή.
Οι διαδηλωτές φώναξαν και συνθήματα κατά του Κύπριου προέδρου γιατί στήριξε τονΕμανουέλ Μακρόν.
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα. Το ένα για επίθεση εναντίον αστυνομικού και τους άλλους τέσσερις για το κατέβασμα της γαλλικής σημαίας. Όλοι ηλικίας από 20 ως 31 ετών.
Αυτός που επιτέθηκε στον αστυνομικό αφέθηκε ελεύθερος και κλήθηκε να παρουσιαστεί αύριο στο δικαστήριο. Οι άλλοι τέσσερις Αιγύπτιοι και Σύροι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και προφυλακίστηκαν ενώ αναζητούνται και άλλοι.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.