Ρόδος: Τρύγησε πάνω από δυο κιλά κάνναβης από δυο δενδρύλλια

Ρόδος: Τρύγησε πάνω από δυο κιλά κάνναβης από δυο δενδρύλλια

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου

Rodos-xasisodentra-kannabi
Έτοιμος ήταν ένας Έλληνας κάτοικος της Ρόδου να διαθέσει προς πώληση την πλούσια συγκομιδή που είχε από τα μόλις δυο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους όχι παραπάνω από 1,50 μέτρο, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες στην κατοικία του.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι το απόγευμα της Δευτέρας έπειτα από στοιχεία που συγκέντρωσαν, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 360 γραμμαρίων σε φάση αποξήρανσης και άλλων 880 γραμμαρίων που ήταν έτοιμη για θρυμματισμό.

Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν, ακόμη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια σιδερογροθιά και 480 ευρώ και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ναρκωτικά και όπλα σε σπίτι στην Ζάκυνθο

Στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη την Δευτέρα στη Ζάκυνθο ένας Έλληνας μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια και έξι φυσίγγια διαμετρήματος των 9mm. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σε δραματικούς τόνους η επιστροφή Τσιόδρα - Τα σημεία «καμπανάκι» στην ομιλία του

Η κυβέρνηση κάνει τεστ μετά την θετική Κεραμέως και την καραντίνα του Λαβρόφ

Η νέα έξαρση του κορωνοϊού παγώνει την Ευρώπη: Σήμερα αποφασίζει η ΕΕ - Προς lockdown η Γαλλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης