Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας «βάφτηκε» το συντριβάνι της Ομόνοιας, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε φωτογραφία στο Facebook, στην οποία φαίνεται το συντριβάνι από ψηλά, το οποίο έχει χρωματιστεί μπλε και γαλάζιο, για να τιμήσει την αυριανή ημέρα.
«Στα χρώματα της Ελλάδας» αναφέρει το μήνυμα του δημάρχου, ο οποίος «ανέβασε» και βίντεο στο Instagram.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί