Σεισμός νοτιοδυτικά της Λευκάδας: Δείτε το επίκεντρο
Σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Λευκάδα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 15,8 χιλιόμετρα, ενώ σημειώθηκε 14 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λευκάδας.
Δεν καταγράφηκαν ζημιές
Χωρίς να αφήσει πίσω του σημάδια φαίνεται πως «πέρασε» ο σεισμός στη Λευκάδα που ταρακούνησε δυνατά όλο το νησί για λίγα δευτερόλεπτα.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος του νησιού, Χαράλαμπος Καλός,«ο σεισμός, παρότι ήταν μικρής διάρκειας, ήταν αρκετά αισθητός, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν καταγραφεί ζημιές. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις δυτικές ακτές του νησιού, που πρόσφατα επλήγησαν από τη θεομηνία που προκάλεσε με το πέρασμά του ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός». Ειδήσεις σήμερα:
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.