Σεισμός νοτιοδυτικά της Λευκάδας: Δείτε το επίκεντρο
Σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Λευκάδα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 15,8 χιλιόμετρα, ενώ σημειώθηκε 14 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λευκάδας.
Δεν καταγράφηκαν ζημιές
Χωρίς να αφήσει πίσω του σημάδια φαίνεται πως «πέρασε» ο σεισμός στη Λευκάδα που ταρακούνησε δυνατά όλο το νησί για λίγα δευτερόλεπτα.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος του νησιού, Χαράλαμπος Καλός,«ο σεισμός, παρότι ήταν μικρής διάρκειας, ήταν αρκετά αισθητός, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν καταγραφεί ζημιές. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις δυτικές ακτές του νησιού, που πρόσφατα επλήγησαν από τη θεομηνία που προκάλεσε με το πέρασμά του ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός». Ειδήσεις σήμερα:
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.