Με το επιχείρημα ότι «τα παιδιά το πολύ-πολύ να μην πάνε ένα χρόνο στο σχολείο» επιχείρησε να εξηγήσει πατέρας στη Θεσσαλονίκη την απόφασή του να μην βάλει στα παιδιά του μάσκα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν απουσία.
Ερωτηθείς γιατί πήρε την απόφαση αυτή ενώ πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο πατέρας απάντησε «αν υπήρχε πανδημία θα έπρεπε να σωριαζόμασταν όλοι κατω».
«Είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό, 9 χρονών παιδάκια να τα υποχρεώσουμε να φορέσουν μάσκα» συνέχισε με τα επιχειρήματά του.
«Τα παιδιά το πολύ-πολύ να μην πάνε έναν χρόνο σχολείο. Σε έναν χρόνο θα δούμε τα άλλα τα παιδάκια τι συμπτώματα θα έχουν» κατέληξε ο πατέρας των δύο παιδιών αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.