Κυπριακή ΑΟΖ: Ανοικτά της Αμμοχώστου η γαλλική φρεγάτα La Fayette
Το πλήρωμα της φρεγάτας θα πραγματοποιεί ασκήσεις καταδύσεων μέχρι αύριο και στη συνέχεια θα συνεχίσει τις περιπολίες του στην Ανατολική Μεσόγειο
Μανώλης Καλατζής - Λευκωσία
Μια ανάσα από την κατεχόμενη Αμμόχωστο βρίσκεται από το απόγευμα η γαλλική φρεγάτα La Fayette.
Το πλοίο είναι στα ανοικτά του Πρωταρά στο ακρωτήριο Κόννος, στο πλαίσιο περιπολιών του στην Κυπριακή ΑΟΖ, μετά τη συμμετοχή του σε ελληνογαλλική άσκηση στην περιοχή της Κρήτης.
Το πλήρωμα της φρεγάτας La Fayette μέχρι αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιεί ασκήσεις καταδύσεων και στη συνέχεια θα συνεχίσει τις περιπολίες του στην Ανατολική Μεσόγειο.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας