Θεσσαλονίκη: Αγνοούμενοι ψαράδες εντοπίστηκαν μετά από επιχείρηση του Λιμενικού
Τα ίχνη των δύο 63χρονων ανδρών χάθηκαν εχθές το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου
Τα ίχνη δύο ανδρών, 63 ετών χάθηκαν χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης εντός Θερμαϊκού κόλπου. Οι δύο ψαράδες επέβαιναν σε λέμβο και είχαν πάει στην περιοχή για ψάρεμα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, για την εξαφάνισή τους ενημερώθηκαν χθες το βράδυ, οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Ν.Μηχανιώνας και Ν.Μουδανιών.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, δύο αλιευτικά σκάφη και η εθελοντική ομάδα «ΟΦΚΑΘ», ενώ από την ξηρά ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού.
Λίγο αργότερα, ο ένας 63χρονος βγήκε κολυμπώντας στον αλιευτικό λιμένα Αγγελοχωρίου ενώ ο έτερος 63χρονος εντοπίστηκε σε φανό ναυσιπλοΐας, 1 ν.μ. βορειοδυτικά του λιμένα Αγγελοχωρίου, από αλιευτικό σκάφος.
Και οι δύο 63χρονοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»