Με εκδρομή φαίνεται ότι «γιόρτασαν» το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση των μετακινήσεων από νομό σε νομό αρκετοί πολίτες, που «συνωστίστηκαν» στα διόδια το βράδυ της Κυριακής, επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Πολλοί εκδρομείς φαίνεται ότι επέστρεψαν μετά τη δύση του ηλίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, στην είσοδο προς Αθήνα, θυμίζοντας εικόνες επαναφοράς στην κανονικότητα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.