Μια γυναίκα 73 ετών, με εξαιρετικά βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, πέθανε σήμερα στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω κορωνοϊού.
Η επιδημιολογική ομάδα του υπουργείου υγείας, ανέφερε πως η αιτία θανάτου ήταν η νόσος COVID-19 και όχι τα υποκείμενα νοσήματα. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη Κύπρο από κορωνοϊό είναι 16. Οι 11 ήταν άντρες και οι πέντε γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 71 χρόνια.
Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά κορωνοϊού, από σύνολο 1393 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν έξι νέα κρούσματα.
Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 898 (περιλαμβανομένων και των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις).
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους