Ό,τι είχε μείνει πίσω από την προηγούμενη επιδρομή τους στο ιδιόκτητο εκκλησάκιτης Αγίας Μαρκέλλας στην ομώνυμη περιοχή της Παλαίρου στην Αιτωλοακαρνανία, τον περασμένο Οκτώβριο, το «σήκωσαν» τα ξημερώματα του Σαββάτου οι άγνωστοι ιερόσυλοι που το διέρρηξαν για δεύτερη φορά!
Οι δράστες άρπαξαν διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Για την κλοπή ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, οι οποίοι ερευνούν για να εντοπίσουν τους υπαίτιους και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που διέρρηξαν και στο παρελθόν το εκκλησάκι.
Διάρρηξη εκκλησίας και στην Ημαθία
Στην διάρρηξη μιας εκκλησίας στο Μακροχώρι Ημαθίας είχε χρησιμοποιηθεί ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου από την πυλωτή ενός κτιρίου στην περιοχή «Παπάκια» στη Βέροια και βρέθηκε βυθισμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα αρδευτικά κανάλια της περιοχής Ημαθίας, στο ύψος της Κουλούρας! Το κλεμμένο αυτοκίνητο ανασύρθηκε από το νερό με την βοήθεια δύτη και ειδικού με γερανό συνεργείου και εξετάστηκε από την Αστυνομία για τυχόν ίχνη των δραστών.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.